Download GRATIS het Studiekeuze stappenplan

Studiekeuzestress? Dat is heel normaal! Het is de eerste volwassen keuze die je zelf moet gaan maken.

Gratis Studiekeuze stappenplan
Download het gratis Studiekeuze stappenplan

Niemand zal beweren dat het kiezen van de juiste studie iets is wat je ‘even doet’.  Er komt stiekem best veel bij kijken. Iets wat je vantevoren niet weet omdat het de eerste keer is dat je een studiekeuze gaat maken.

Daarom heb ik een Studiekeuze stappenplan voor je gemaakt.  Een duidelijk overzicht over wat het nu allemaal inhoudt, het maken van een studiekeuze.

Er is online heel veel informatie te vinden over het maken van een studiekeuze. Zelf houd ik niet zo van grote lappen tekst. En word ik altijd blij van duidelijke schema’s en overzichten. Zodat je in één oogopslag kan zien waar het om draait.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang het GRATIS studiekeuze stappenplan direct in je mailbox*.

*Met het invullen van mijn gegevens geef ik Jong&Studie tevens toestemming om maximaal 12 keer per jaar een mailing te sturen. De mailing bevat inhoudelijke aanvullingen op het stappenplan, aanvullende informatie over het maken van een studiekeuze en informatie over de activiteiten, producten en diensten van Jong&Studie. Ik ben er mij bewust van dat op het verwerken van mijn gegevens de privacyverklaring van Jong&Studie van toepassing is. Ik kan mij altijd en zonder opgaaf van reden afmelden voor de mailing middels de uitschrijflink onderaan elke mailing of door een een berichtje te sturen naar info (@) jongenstudie.nl of via het contactformulier