Over Jong&Studie

Jong&Studie is een website voor jongeren die wel wat studiekeuzeadvies kunnen gebruiken!

Wie zitten er achter deze Jong&Studie?

Dat ben ik! Mijn naam is Elske Huijbers. Ik ben vanaf 2013 werkzaam als zelfstandig studiekeuze- en loopbaancoach. Ik maakte eerst deel uit van de franchisegroep Dejuistestudiekeuze. In 2016 ben ik op individuele basis verder gegaan onder de naam Jong&Studie. Mijn volledige profiel vindt je op Linkedin.

Wanneer moet je de site van Jong&Studie zeker bekijken?

Als je bezig bent met het maken van een studiekeuze en daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Want?

Ik help jou graag!

Ok, leuk. Maar hoe doe jij dat dan?

Door op deze site veel informatie te plaatsen over het maken van een studiekeuze, studies, beroepen ect. ect. Mocht je er dan nog steeds niet uitkomen, kijk dan bij de mogelijkheden voor (online) studiekeuzeadvies & tarieven.

Waarom steek je zoveel tijd in Jong&Studie?

Omdat ik denk dat jij wel wat hulp kan gebruiken met het maken van je studiekeuze! Maar niet altijd zin hebt in gesprekken met je ouders of je decaan. Vindt jij dat ook? Maar heb je nog een vraag, opmerking, idee of wat dan ook? Ik vind het leuk om met jou in contact te komen!

Waar zit Jong&Studie gevestigd?

Ik ben gevestigd in het bedrijfspand van Marcel Zwaard Interieurbouw. De adresgegevens zijn: Pearl S. Buckstraat 3, 5491 DG Sint Oedenrode.

Wil je graag een face-to-face gesprek wil maar is de reisafstand niet te doen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik heb een groot netwerk van studiecoaches en zet dit graag voor je in!