Anderen over Elske Huijbers

Anderen over Elske Huijbers


Shanna, 18 april 2019

Danku wel! Ik vond het gesprek heel fijn en heeft me goed geholpen en bedankt voor de mail nog. Ik ga er nog goed over nadenken. 😉


Nicole, 21 februari 2019

He Elske,

om te beginnen bedankt voor je tijd. Super fijn dat ze nu overtuigd is in wat ze wil. Al is het alvast voor de komende 4 jaar ;-). Nogmaals dank ook namens mij.

Gr. Nicole


Liza Vogels, 14 november 2018

Hoi Elske,

Ik vond het gesprek ook heel fijn! Heel leuk om op deze manier dingen over jezelf te weten te komen die je nog niet wist !

En ik heb er zeker wat aan gehad! Ga binnenkort naar opendagen kijken, daar heb ik heel veel zin in !

Heel erg bedankt voor je hulp! 

Groetjes, 

Liza Vogels 


Joyce Renders, 17 oktober 2018

Elske, 

Echt super super bedankt. Ik vond het erg leuk gisteravond. Blij ook dat ilya zo lekker open reageerde naar jou toe.

Dat was voor mij al een super fijne ervaring
ze hebben er veel van op gestoken allemaal
. complimenten voor jou, je bent erg professioneel en erg goed in je werk
 leuk om dat te zien
.kei kei bedankt.

Groetjes Joyce 


Anouk, 10 augustus 2018

Hoi Elske,

Bedankt voor je e-mail. Ja het gaat een stuk beter, ik heb me inmiddels ingeschreven voor de opleiding Toegepaste Psychologie bij het NTI, de flexibele variant. Ik ben nog wel druk aan het solliciteren en aan het zoeken naar een passende baan voor daarnaast, dat valt nog wel een beetje tegen.

Het gesprek wat we gehad hebben heeft me erg aan het denken gezet ook doen besluiten om er gewoon voor te gaan in plaats van nog maar af te wachten. Heel erg bedankt daarvoor!

Groetjes Anouk


Mickey, 23 april 2018

Hoi Elske,

Bedankt voor de mail! Fijn dat je het zo snel hebt samengevat, dan kan ik het eens rustig doorlezen.

Ik vond het gesprek ook zeer prettig! 

Ik ga me nu goed oriënteren en het bespreken met mijn omgeving.  Ik sluit niet uit dat ik je in de toekomst nog even mail voor vragen, advies, of om gewoon te vertellen wat de keuze is geworden. 

 Nogmaals bedankt!

 Groetjes Mickey 


Vera Gruijters, 25 januari 2016

Hoi Elske! 

Ik heb in November een studiekeuze gesprek met u gehad en ik wilde even laten weten dat ik dankzij uw hulp mijn keuze heb gemaakt! 

Ik ga de opleiding Communicatie (Management en Creatief) doen op de Fontys. Ik ben naar de open dag geweest en heb een meeloopdag gehad en ik ben helemaal tevreden.

Super bedankt voor de hulp! 

Groetjes, Vera


Inge van den Ende, 13 december 2016

Elske heeft op een inspirerende en vernieuwde wijze onze zoon begeleid in een vervolgstudietraject. We hebben haar leren kennen als een hartelijk en warm persoon, bij wie je je direct op je gemak voelt. Zij heeft meer inzicht gegeven op een open en bovenal creatieve wijze. Ze kiest de technieken die bij de situatie passen en past deze heel natuurlijk toe. Ze weet een prettige en ontspannen sfeer te scheppen zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Een krachtig, betrokken en kundig persoon die ik zeer zeker kan aanbevelen!


Imke van Gerven (loopbaanbegeleider bij het SUMMA College Zorg en Welzijn), 5 oktober 2015

Beste Elske, 

Vorig jaar hebben wij elkaar kort gesproken op de Onderwijsbeurs.

Afgelopen week heb ik Ă©Ă©n van onze studenten gesproken m.b.t. een heroriĂ«ntatievraag. Zij heeft eerder een aantal testen gemaakt via dejuistestudiekeuze.nl en deze waren met jou nabesproken vertelde ze. Één van de dingen die me opviel was de positieve insteek die is genomen, door met name de nadruk te leggen op de kwaliteiten van de student. Wat mij betreft zĂł belangrijk dat we juist hierop de nadruk leggen. Ook de student was erg blij met jouw nabespreking, wilde ik alleen even met je delen.

Met vriendelijke groet,

Imke van Gerven


Eva Roeters, 2 maart 2016

Hai Elske,

Even een kleine update wat betreft Sem.

Hij is aangenomen op de VAVO in ’s-Hertogenbosch waar hij volgend schooljaar gaat beginnen.

Ondertussen zijn we in onderhandeling met zijn huidige school om te trachten hem dit lopende jaar alvast wat vakken voor de HAVO te laten doen (zelfstandig dan wel met ondersteuning van zijn huidige leraren).

16 maart a.s. gaan we naar de open avond van de HBO International Business and Languages.

 Sem heeft er zin in.  Bedankt voor je fijne advies.

 Gr. Eva