Studiekeuzetest

Studiekeuzetest

Waarschijnlijk heb je via internet al eens eerder een gratis studiekeuzetest ingevuld. Soms kan de uitkomst je verder helpen. Soms ook niet. Het nadeel van deze gratis testen is dat de uitkomst vaak zeer beknopt wordt weergegeven en dat je wellicht ook niet goed weet wat je met de resultaten aan moet. Wij werken met een professionele test en bieden deze uitsluitend aan in combinatie met een studiekeuze adviesgesprek met een van ons.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1

Het invullen van de vragenlijst begint met het aanmaken van een account.  Je betaalt hiervoor eenmalig € 149,95 via i-DEAL.  Het is géén abonnement.  Nadat de betaling is afgerond kan je beginnen!

Stap 2

Je vult, afhankelijk van je niveau, 2 of 3 vragenlijsten in. Het invullen duurt 30 – 45 minuten. Zorg voor een rustige omgeving, denk niet te lang na bij antwoorden, vul intuïtief in. Er is geen goed of fout.

Stap 3

Zodra je klaar bent met het invullen van de studiekeuzetest krijgen wij een seintje. Wij nemen contact met je op om een studiekeuze adviesgesprek te plannen.

Wat voor vragen krijg ik?

Als je de studiekeuzetest gaat maken krijg je verschillende stellingen voorgeschoteld. Met een enkele muisklik geef je aan in hoeverre je jezelf in de stelling herkent. De uitkomst van de vragenlijst nemen wij met je door tijdens het studiekeuze adviesgesprek.  

Een voorbeeldvraag van de studiekeuzetest zie je hieronder:

Voorbeeld vraag studiekeuzetest

Heb jij studiekeuzestress?  Maak dan onze studiekeuzetest. Als je de vragenlijsten hebt ingevuld nemen wij contact met je op voor het plannen van een studiekeuze adviesgesprek.  Wil je geen vragenlijst invullen? Je kan ook aan de slag met een studiekeuzespel.