Studiekeuzespel

Studiekeuzespel

Heb je geen zin om achter de computer allemaal vragen te beantwoorden? Want de uitkomst klopt toch nooit? Maar je hebt wel behoefte aan studiekeuzeadvies? Dan is het studiekeuzespel iets voor jou!

Hoe gaat het in zijn werkWil je geen studiekeuzetest maken? Doe dan samen met ons het studiekeuzespel voor een goed studiekeuzeadvies.

Om het studiekeuzespel te spelen dien je met een van ons een afspraak te maken. Dat kan via e-mail of het contactformulier. Voor een afspraak van circa 1,5 uur betaal je € 149,95. Je ontvangt de factuur per mail.

Tijdens de afspraak gaan we samen met jou achterhalen welke activiteiten je leuk vindt, waar je energie van krijgt en aan welke voorwaarden jouw toekomstige baan moet voldoen.

Het fijne aan dit spel is dat je de antwoorden niet zelf hoeft te bedenken. Je krijgt kaartjes met mogelijke opties. Het enige wat jij hoeft te doen is keuzes maken. Uiteindelijk blijven de belangrijkste kaartjes op tafel liggen. Die geven informatie over wat jij leuk en belangrijk vind in jouw toekomstige baan. Soms komen er tijdens het gesprek al passende studies naar voren. Anders gaan wij na het gesprek voor je aan de slag om te kijken welke studie bij je past.

Hoe doen wij dat

Wij gaan een open en volwassen gesprek met je aan. Zonder te oordelen. Want jij bent wie jij bent. Er is geen goed of fout. In onze communicatie zijn we helder, enthousiasmerend, doortastend, scherp en niet bang om soms confronterende vragen te stellen. Wij gaan je niet vertellen welke studie je moet kiezen.  Want je studiekeuze dien je zelf te maken.

Wil je toch liever een vragenlijst invullen? Maak dan onze studiekeuzetest. Als je de vragenlijsten hebt ingevuld nemen wij contact met je op voor het plannen van een studiekeuze adviesgesprek.