Studiekeuze advies

(Online) studiekeuze advies en tarieven

Jij bent young, wild and free en wij vinden dat jij daar maximaal van moet genieten. Maarrrrr ondertussen staan er wel wat belangrijke acties open. Zoals het halen van je eindexamen en het maken van een studiekeuze!

Wij hopen dat de info op deze site je helpt bij het kiezen van een leuke vervolgopleiding. Zo niet, dan kan een studiekeuze adviesgesprek je misschien wel helpen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Account

Het aanvragen van een studieadvies begint met het aanmaken van een account. Je betaalt hiervoor eenmalig € 149,95. Het is géén abonnement.

Stap 2: Intake

Na het aanmaken van het account  vul je enkele basisgegevens in (o.a. je huidige opleiding en je belangstelling).

Stap 3: Testen

Je vult, afhankelijk van je niveau, 2 of 3 vragenlijsten in. Met de antwoorden kunnen wij jouw persoonlijkheid en competenties goed in kaart brengen.  Zo krijgen wij een goed beeld van jouw talenten.  Het invullen duurt 30 – 45 minuten. Zorg voor een rustige omgeving, denk niet te lang na bij antwoorden, vul intuïtief in. Er is geen goed of fout!

Stap 4: Match

Zodra je klaar bent krijgen wij een seintje. Wij gaan vervolgens met behulp van ons systeem aan de slag om jouw opleidingsmatch.

Stap 5: Gesprek

Wij nemen contact met je op om een studiekeuze adviesgesprek te plannen.

Ik wil geen vragenlijst invullen

Geen zin om achter de computer allemaal vragen te beantwoorden? We kunnen ook een afspraak plannen en met een studiekeuzespel aan de slag gaan!  Of je nu gebruik maakt van een online vragenlijst of van een spel, de tarieven voor een standaard studiekeuzeadvies zijn hetzelfde namelijk € 149,95.

Geen klik of te lange reisafstand?

Wil je met iemand praten maar niet met een van ons? No worries! Een persoonlijke klik is superbelangrijk. Wij kennen veel leuke en goede coaches dus daar komen we wel uit.

Hetzelfde geldt als je graag een face-to-face gesprek wil maar de reisafstand niet te doen is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten graag ons netwerk voor je in om je te helpen met jouw studiekeuze.

Meer weten?

Wil je meer weten over de testen, rapportage of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.