Nog geen studiekeuze gemaakt? Wij hebben een plan voor jou!

Kijk je al uit naar de kerstvakantie? Wij wel! Even lekker niks, op bezoek bij je familie of misschien naar een warm land? Alleen jammer dat die ene knagende vraag in je hoofd blijft hangen…wat wil ik gaan studeren? En voordat je het weet is het 1 mei en moet je je definitieve studiekeuze hebben doorgegeven aan DUO. Breekt het zweet je al uit? No worries! Wij hebben een plan van aanpak voor je gemaakt.

Dus als je:

  • nog geen idee hebt wat je wil gaan studeren;
  • twijfelt tussen een paar opleidingen;
  • een alternatieve studie zoekt als je niet door een decentrale selectie komt;

Lees dan zeker even verder!

Door: Elske Huijbers

Stap 1:  contact met een studiekeuze coach

Klik hier om contact met ons (Inge en Elske) op te nemen.  Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden en de kosten zijn.  En als je wil kunnen we meteen een afspraak plannen.

Stap 2:  gesprek met een studiekeuze coach

De voorjaarsvakantie is een prima gelegenheid voor het adviesgesprek.  Maar misschien nog wel beter (en sneller) de kerstvakantie. Kijk snel wanneer jij vakantie hebt en kom langs voor een afspraak:

Kerstvakantie: 4 dec 2016 t/m 8 jan 2017

Voorjaarsvakantie:

Noord 18 febr. t/m 26 febr. 2017 Week 8
Midden 25 febr. t/m 5 maart 2017 Week 9
Zuid 25 febr. t/m 5 maart 2017 Week 9

Stap 3:  bezoeken van open dagen en meeloopdagen

Je krijgt een studieadvies mee van je studiecoach maar je dient nog wel zelf een keuze te maken. In maart staan er nog veel open dagen gepland en kan je gericht naar opleidingen gaan kijken.

Stap 4:  inschrijven

Na het studieadvies en het bezoeken van open dagen valt alles op zijn plek. Jij hebt jouw studiekeuze gemaakt. Nu nog definitief maken. Klik hier om te kijken wat je allemaal dient te regelen.

NB. Ik (Elske) zit gevestigd in Sint Oedenrode. Dat ligt midden in de driehoek Eindhoven – Den Bosch- Tilburg. Inge zit gevestigd in Bavel (Breda).  Mocht je wel een gesprek willen maar zie je op tegen de reisafstand? Wij kunnen ook een online coachingsgesprek inplannen. En anders hebben wij veel connecties met goede studiekeuzecoaches door heel het land!

Misschien ook interessant voor jou: meeste gemaakte fouten bij het maken van een studiekeuze en Tips voor studiekeuze-twijfelaars.

Loading Facebook Comments ...