Ga jij naar een studiekeuzebeurs? Een overzicht voor jou!

Nu regio Noord ook weer naar school gaat is de zomervakantie definitief voorbij. Het begin van het nieuwe schooljaar is een goede gelegenheid voor jou om je te gaan oriënteren op je studiekeuze of om deze definitief te maken.  Een goede start daarvoor is het bezoeken van een studiekeuzebeurs.  

Door: Elske Huijbers

Om jou te helpen bij het maken van je studiekeuze heb ik alle studiekeuzebeurzen in 2019/2020 voor je op een rij gezet:

DatumNaam BeursLocatie
27 & 28 sept 2019Onderwijsbeurs ZuidEindhoven
4 & 5 okt 2019Studiebeurs ZwolleZwolle
22 & 23 nov 2019Studiekeuzebeurs MiddenUtrecht
28 nov 2018Studie ExperienceAlmere
6 & 7 dec 2019Studiekeuzebeurs WestRotterdam
12 dec 2019Studie ExperienceBreda
9 jan 2020Studie ExperienceAlkmaar

Kennismaken in Eindhoven

Ook dit jaar staat Jong&Studie op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven.  De beurs in Eindhoven is de meest uitgebreide beurs van het land. Wij hebben een stand waar je vragen kan stellen over wat wij voor jou kunnen doen. 

Ook verzorgen wij speedcoachgesprekken die gegeven worden door onze professionele studiekeuzecoaches. Speedcoachgesprekken zijn korte gesprekken van 15 minuten waarbij ervaren coaches je handvatten geven voor het maken van een studiekeuze.

Heb je studiekeuzestress? En wil of kan je niet wachten tot een studiekeuzebeurs? Dan kan je direct beginnen met het invullen van de studiekeuzetest. Wij nemen daarna contact met je op om een studiekeuze adviesgesprek te plannen. Ben je niet zo van het testen? Neem dan contact met ons op voor het spelen van een studiekeuzespel.

Ga jij een studiekeuzebeurs bezoeken?