Ga jij naar een studiekeuzebeurs? Een overzicht voor jou!

Hi, hallo! Bezig met je studiekeuze? Ik zal je een feitje vertellen. Als je op tijd begint met het oriënteren op een vervolgstudie verklein je de kans op het maken van een verkeerde keuze.  Open deur dit hé. Ja, ik weet het. Maar waar moet je beginnen met oriënteren? Je kan niet alle Open Dagen aflopen. Dat zijn er veel te veel! Het bezoeken van een studiekeuzebeurs is een goede (eerste) stap waar je altijd wijzer van wordt. 

Door: Elske Huijbers

Om jou te helpen bij het maken van je studiekeuze heb ik alle studiekeuzebeurzen in 2018/2019 voor je op een rij gezet:

DatumNaam BeursLocatie
29 & 30 sept 2018Onderwijsbeurs ZuidEindhoven
4 okt 2018Studie ExperienceZaandam
7 & 8 nov 2018Studiebeurs ZwolleZwolle
15 nov 2018Studie ExperienceBreda
23 & 24 nov 2018Studiekeuzebeurs MiddenUtrecht
29 nov 2018Studie ExperienceAlmere
7 & 8 dec 2018Studiekeuzebeurs WestRotterdam
10 jan 2019Studie ExperienceAlkmaar

Kennismaken in Eindhoven

Ook dit jaar staat Jong&Studie op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven.  De beurs in Eindhoven is de meest uitgebreide beurs van het land. Wij hebben een stand waar je vragen kan stellen over wat wij voor jou kunnen doen. 

Ook verzorgen wij speedcoachgesprekken die gegeven worden door onze professionele studiekeuzecoaches. Speedcoachgesprekken zijn korte gesprekken van 15 minuten waarbij ervaren coaches je handvatten geven voor het maken van een studiekeuze.

Heb je studiekeuzestress? En wil of kan je niet wachten tot een studiekeuzebeurs? Dan kan je direct beginnen met het invullen van de studiekeuzetest. Wij nemen daarna contact met je op om een studiekeuze adviesgesprek te plannen. Ben je niet zo van het testen? Neem dan contact met ons op voor het spelen van een studiekeuzespel.

Ga jij een studiekeuzebeurs bezoeken?